Historie

Autobedrijf van Laar… een familiebedrijf dat in 1956 werd opgericht als autorijschool “het centrum”. Geleidelijk aan werden er ook reparaties uitgevoerd aan allerlei automerken. Zo ontstond al snel de interesse om verder te gaan met het in- en verkopen van automobielen.

In 1968 werd het dealerschap van Nissan (Datsun) aangenomen en de naam van Laar is tot op de dag van vandaag een begrip in de regio, Barneveld,Voorthuizen,Garderen,Kootwijkerbroek,Stroe,Terschuur,Zwartebroek,Putten,Ermelo. Als officiële service dealer, die al jaren bij hetzelfde merk blijft, getuigt dat van een bepaalde betrouwbaarheid die doorwerkt naar het personeel.
Een service dealer die de beste vakkennis combineert met klant gerichtheid.

De meeste personeelsleden zijn al geruime tijd in dienst bij Van Laar waarvan enkelen zelfs al hun 40-jarig jubileum hebben gevierd. In totaal werkt men met 7 man aan een goed product. Klant worden bij van Laar word je en blijf je!

Met deze website willen wij u een rondleiding binnen ons bedrijf geven.

Ons pand

De showroom

showroom

Occasionplein

site 2016_bewerkt-1

Personeel dat u van dienst is in de showroom

In de showroom kunt u terecht voor zowel nieuwe als gebruikte auto’s. Maar uiteraard ook voor autoverzekering en financiering die snel en makkelijk voor u geregeld is, in korte tijd ligt er een voorstel voor u op tafel.

bert bewerkt_bewerkt-jpgBert van Laar
directeur
jan bewerkt_bewerkt-1Jan Kleijer
verkoop
aartje bewerkt_bewerkt-1Aartje van Laar
boekhouding / receptie
trude bewerkt_bewerkt-1Trude van‘t Ooster
verkoopondersteuning / internet