Gloednieuwe Nissan Micra:

NIEUWE MICRA 2017
Ontworpen en gebouwd om van de gewoonte los te breken. De gloednieuwe Nissan Micra is meer dan een auto: het heeft zijn eigen persoonlijk.

UITGESPROKEN. ENERGIEK. BEWEEGLIJK.
Met zijn gedurfde design, strak gestroomlijnde exterieur, toonaangevende technologie in zijn klasse en uitstekende behendigheid tijdens iedere rit, biedt de Nissan MICRA Gen5 u een inspirerende rijervaring.

TOON UW STIJL
Wat zit er achter die diepe, atletische en karakteristieke lijnen van de nieuwe MICRA? Het iconische ontwerp met hoogwaardige details dat is geïnspireerd op de sportauto’s van nu.
Hebt U het lef uw “Personal Touch” toe te passen? Pas uw eigen stijl toe op het iconische ontwerp. Kies uit 10 exclusie carrosseriekleuren, 3 levendige binnenbekleding en 3 prachtige styling-packs in 4 verschillende kleuren om een echt aparte look te creëren

ERVAAR DE NIEUWE MICRA
De gloednieuwe MICRA vindt de perfecte balans tussen uitstekende manoeuvreerbaarheid en soepelheid. Dankzij de stijve carrosseriestructuur, een lage rijpositie en exclusieve technologie levert hij responsieve besturings- en bewegingscontrole voor een spannende en veilige rit.
De technologie van Nissan voor chassiscontrole zorgt voor een responsieve en comfortabele rit door constant de wegomstandigheden in de gaten te houden en erop te reageren.

STERKE PRESTATIES EN EFFICIËNTE MOTOREN
Benzine of diesel, de motoren van de gloednieuwe MICRA staan garant voor onmiddellijke acceleratie en uitstekende brandstofbesparende prestaties, dankzij het Stop/Start-systeem

De verwachte prijsstelling +/- € 15.000,00.
De verwachte datum : februari 2017

Reageren