Nissan Pulsar, wat is-ie- ruim!

Wij zijn beduusd van de beenruimte! Met de moderne zuinige motoren, een ruim interieur en een waslijst aan veiligheidssnufjes begint deze auto opnieuw aan een veroveringstocht in Europa.
Onderhuids zijn allerhande systemen actief om het weggedrag te verbeteren, maar de bestuurder merkt hier niets van. Zo is de wegligging subliem omdat het motorvermogen in de bocht variabel over de beide voorwielen wordt verdeeld.
De Pulsar is 4,39 meter lang en heeft een wielbasis van 2,70 meter. Nissan claimt dat dit de langste wielbasis in het C-segment is en dat de auto daardoor achterin ruimer is dan diverse auto’s uit het D-segment. De bagageruimte heeft een inhoud van 380 liter.

Het motorenpalet is bij de introductie lekker eenvoudig: één benzine- en één dieselmotor. Het benzineblok is een 1.2 DiG-T met een vermogen van 115 pk. Deze is leverbaar als handgeschakeld en automaat. De diesel is een 1.5 dCi met een vermogen van 110 pk. Deze diesel heeft een CO2-uitstoot van 95 g/km. In ons land niet genoeg voor 14% bijtelling, maar wel voor 20%.In 2015 komt er nog een extra motor beschikbaar, een 1.6 DiG-T met 190 pk.

http://youtu.be/I6kZS-GfB1M

Reageren