Historisch Motorsport Evenement Barneveld 2012

Historisch Motorsport Evenement Barneveld 2012

Als sponsor van het Historisch Motorsport Barneveld, zijn wij ook dit jaar weer aanwezig op dit fantastisch evenement! Zaterdag 21 juli 2012 vind dit evenement plaats op industrieterrein Harselaar in Barneveld.
Wij zorgen net als voorgaande jaren voor een opvallende ‘Safety Car’. Dit jaar zetten wij de sportieve en stijlvolle Nissan Juke hiervoor in. Nissan Juke: De enige echte Crossover, Built to Thrill!

Daarnaast presenteren wij een deel van ons Nissan gamma. U zult op het rechte einde van het circuit na start/finish de Nissan Micra DIG-S, Nissan Qashqai Techview en de Nissan NV400 bedrijfsauto kunnen zien staan.
Ook zult hier de twee classic BMW racers van Bert van Laar zien staan. Helaas heeft Bert zich net voor het evenement geblesseerd aan zijn voet, dit door werkzaamheden in de garage. Dus dit jaar als sponsor en bedrijf zeker aanwezig, maar u zult Bert niet zien rijden met zijn snelle BMW’s!

Het evenement begint vanaf 10.30 uur tot +/- 12.00 uur met de trainingen. De wedstrijden beginnen om 12.30 uur en eindigen rond de klok van 17.30 uur.

Voor meer informatie over de Nissan modellen, nodigen wij u van harte uit aan de Kerkstraat 32 in Voorthuizen. Neemt u alvast een voorproefje op www.vanlaarautos.nl

Reageren

Één reactie