Beoordelingen

duim omhoogWij gaan voor een 10 in klanttevredenheid

Wij willen dat u tevreden bent over onze service. Daarom werken wij continu aan de kwaliteit van onze dienstverlening, maar als het een keer anders loopt dat horen wij dat net als vragen of suggestie graag van u, zodat wij onze service verder kunnen optimaliseren

U kunt op deze pagina een ‘testimonial’ plaatsen. Een testimonial is een positieve beoordeling, zodat andere klanten deze ervaringen kunnen lezen.
Een eventuele negatieve beoordeling ontvangen wij graag per e-mail, telefoon, etc. zodat we u zo spoedig mogelijk en persoonlijk kunnen helpen!

Reageren

53 beoordelingen

  1. Fijn informeel contact en gang van zaken. Vertrouwen werd over en weer gegeven wat de verkoop soepel liet verlopen. Op basis van een wederzijdse gunfactor hebben we zaken gedaan en dat voelde goed. Leuk om te zien dat er nog verkopers bestaan waarbij het niet direct voelt als verkoop.

  2. Wij kwamen eigenlijk alleen even kijken bij een Nissan X-Trail die onze interesse had gewekt sinds we deze op vakantie hadden gehuurd. We reden nagenoeg nog een splinternieuwe auto die we 2 jaar hiervoor hadden gekocht.

    Niet alleen werden we warm ontvangen en konden ons eens verdiepen in de auto, maar we werden uitgebreid meegenomen in verhalen en interesses van de eigenaar. Het was eigenlijk gewoon een gezellig bezoekje en vergaten bijna dat we misschien wel interesse hadden in de X-Trail.

    De gesprekken over de auto en in te ruilen auto waren kort, helder, open en eerlijk. Spreek gewoon uit wat je zoekt en wil. Geen bla bla, daar houden we van!

    Resultaat: eind van de middag een auto gekocht! Zo snel kan het gaan.. Belangrijkste voor ons: een wederzijdse gunfactor en een goed gevoel!

    Bedankt voor de service tot nu toe!